تخمه آفتاب گردان خام در اصل از آمریکای جنوبی می آید و هزاران سال است که در آنجا کشت می شود.
مغزها از میوه های آفتابگردان به دست می آیند که عمدتاً در تیر و مرداد می رسند. تخمه آفتابگردان یک انتخاب محبوب برای افرادی است که از خوردن آجیل لذت می برند.
طعمی لذیذ، شیرین و آجیلی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند. آنها همچنین منبع خوبی از فیبر و پروتئین هستند.
تخمه آفتابگردان ها را می توان به صورت خام، بو داده یا پخته مصرف کرد. آنها همچنین یک ماده محبوب در بسیاری از غذاها، از سالاد گرفته تا سس و دیپ هستند.
تخمه آفتابگردان های آفتابگردان همچنین دارای لسیتین بالایی هستند، ماده ای که می تواند امولسیون کند. این بدان معنی است که آنها قادر به جداسازی چربی و آب هستند. تخمه آفتابگردان یک ماده سالم و مغذی در بسیاری از غذاهای مختلف است.
میتوانید از آنها بهعنوان رویه سالاد یا بهعنوان مادهای در یک موسلی سالم استفاده کنید.
تخمه آفتابگردان های آفتابگردان را می توان در غذاهای مقوی مانند خورش ها و سوپ ها نیز برای بهبود طعم و تامین مواد مغذی بیشتر استفاده کرد.
آنها یک ماده محبوب در غذاهای شیرین و همچنین در اسموتی ها هستند. مغزها سرشار از ویتامین، مواد معدنی و فیبر هستند و همچنین حاوی مقدار زیادی پروتئین هستند.
دستور پخت با تخمه آفتابگردان
نان با تخمه آفتابگردان
پستو با طراوت تخمه آفتابگردان
گوجه فرنگی را با تخمه آفتابگردان پخش کنید
سالاد هویج با تخمه آفتابگردان بوداده
ظرف تخم مرغ با تخمه آفتابگردان
سالاد آرگولا با بیکن سرخ شده و تخمه آفتابگردان
دانه ها فقط در صورت عدم استفاده زیاد (هر روز نامطلوب) و در مقادیر کم اثر درمانی نشان می دهند. شما نمی توانید بخش هایی از یک ظرف “آفتابی” را با طول یک فیلم یا برنامه گفتگو اندازه گیری کنید! “دوز” مجاز روزانه 50-80 گرم است.
ترکیب با محصولات نانوایی، گوشت و پنیر نامطلوب است. اما یک کاسه سالاد سبزیجات افزودنی عالی برای تعداد انگشت شماری از غلات معطر است.