وقتی کلمه کوکی ها را می شنوید، ممکن است به تمام کره و شکر فکر کنید! اما در واقعیت، اگر کوکی ها به صورت سفارشی و متناسب با طبیعت بدن شما تهیه شوند، فواید زیادی برای سلامتی دارند.
بیشتر کوکی ها از مواد طبیعی ساخته شده اند که باعث می شود فواید تغذیه ای کوکی ها بسیار بالا باشد.
کوکیها کلوچه زنجبیلی بازاری جایگزین خوبی برای هر نوع نوشیدنی ناسالم دیگری هستند.
کوکی ها شامل درشت مغذی هایی هستند که انرژی بدن را تامین می کنند مانند پروتئین ها، کربوهیدرات ها و چربی ها.
هنگامی که از جو استفاده می کنید، تمام فواید جو را خواهید داشت.
به خاطر داشته باشید، کلوچه سنتی نرم موارد زیر برخی از مزایای سلامتی کوکی ها هستند.
یکی از مزایای سلامتی کلوچه خرمایی عربی کلوچه ها میان وعده غنی از پروتئین آن است.
متابولیسم روی تبدیل این مواد به نیرو کار می کند.
بنابراین، زمانی که احساس میکنید کمبود پروتئین در غذا دارید، مطمئناً یک کلوچه آن را جبران میکند.
پروتئین برای رشد بافت و ماهیچه های جدید بهتر عمل می کند.
وقتی به فواید سلامتی کوکی ها نگاه می کنید، نکته دیگری که باید بدانید این است که آنها فاقد گلوتن هستند.
گلوتن ماده ای است که معمولا در گندم و جو یافت می شود.
بنابراین، کلوچه زنجبیلی تابه ای برای کسانی که به آن حساسیت دارند، نمی توانند غذاهای حاوی گلوتن بخورند.
در عین حال، کلوچه ها گلوتن ندارند و خوردن آن بی خطر است.
کوکی ها را به عنوان میان وعده صبحگاهی خود امتحان کنید و از فواید آن برای سلامتی لذت ببری، کلوچه های سالم بخرید.
- منابع:
- تبلیغات: