پنیرهای زیادی در دنیا تولید می شود. پنیر فیلا فیلا برای تمام سنین و تمام مراحل زندگی مناسب است. خوردن پنیر در طول رشد و همچنین برای ورزشکاران و سالمندان مهم است. پنیر با 400 تنوع خود منبع لذتی برای همه سلیقه ها است. همچنین به یک رژیم غذایی سالم و متعادل کمک و درک چشایی را به ویژه در کودکان تقویت می کند.
پنیر فیلا فیلا
پنیر فیلا فیلا نه تنها خوب است، بلکه منبع بسیاری از مواد مغذی است که به عنوان مثال برای رشد یا برای سلامت دندان ها یا استخوان ها ضروری است. در میان فواید پنیر، مشخصاً کلسیم آن وجود دارد. 30 گرم پنیر، 250 میلی گرم کلسیم را فراهم می کند که یک سوم دوز توصیه شده روزانه برای بزرگسالان است. کلسیم به تقویت استخوان ها، حمایت از رشد کودکان و همچنین سلامت دندان ها کمک می کند.
یکی دیگر از فواید پنیر پروتئین آن است. پروتئین ها “سازنده بدن” هستند. نقش بسیار مهمی در ایجاد و تامین سلول ها دارند. برخی از انواع پنیر مانند پنیر فیلا فیلا دارای میزان بالایی پروتئین هستند که می تواند به 36٪ برسد.
پنیر منبع فسفر است. در ترکیب با کلسیم، از معدنی شدن استخوان ها و دندان ها و همچنین عملکردهای سلولی خاصی پشتیبانی می کند. علاوه بر این، فسفر در تولید و حفظ انرژی مورد نیاز بدن شرکت می کند.
پنیر فیلا فیلا منبع بسیاری از ویتامین ها از جمله ویتامین B2 است که غذا را به انرژی تبدیل می کند یا ویتامین B12 که در برابر استرس و خستگی عمل می کند. علاوه بر این، پنیر حاوی مواد معدنی بسیاری نیز می باشد، مانند کلسیم قبلاً در بالا ذکر شد. پنیر حاوی چربی های طبیعی با کیفیت بالا است. این لزوما او را به یک بمب کالری تبدیل نمی کند. یک قسمت 30 گرمی پنیر تازه حاوی 50 کالری و 3.4 گرم چربی است.
پنیر فیلا فیلا تبریز
پنیر بیش از هر چیز حاصل تخمیر شیر است که توسط باکتری های اسید لاکتیک فعال می شود. صدها نوع از این پنیر در سراسر جهان وجود دارد. پنیر معمولا به تنهایی خورده می شود یا در تهیه بسیاری از غذاها استفاده می شود.
پنیر یک ماده غذایی پرکالری است که در مجموع 338 کالری در 100 گرم دارد که عمدتاً به دلیل لیپیدهای آن است. تامین کننده خوبی از پروتئین، کلسیم، فسفر، ویتامین A و روی است. پنیر نباید از رژیم غذایی منع شود زیرا سرشار از فواید تغذیه ای است.
به طور کلی، مصرف کافی کلسیم با سلامت بهتر استخوان ها، هم در دوران کودکی، برای رشد آنها و هم در بزرگسالی، برای بازسازی مجدد آنها مرتبط است. تاثیر مصرف کلسیم در دوران کودکی و نوجوانی بر سلامت استخوان در بزرگسالی هنوز یک موضوع بحث برانگیز است.
در حال حاضر، هیچ اتفاق نظری در مورد میزان بهینه کلسیم مصرفی در بزرگسالی برای جلوگیری از پوکی استخوان و کاهش بروز شکستگی در سالمندان وجود ندارد. برخی از مطالعات اثر محافظتی دریافت کلسیم را بر خطر شکستگی نشان می دهند، در حالی که برخی دیگر چنین اثری را تایید نکرده اند.
بر اساس نتایج یک مطالعه انجام شده در افراد 50 سال و بالاتر، خطر شکستگی لگن در افرادی که بیشترین مقدار پنیر را مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که آن را مصرف نمی کنند 60 درصد کاهش یافته است. کلسیم تا حدودی مسئول این اثر است. ویتامین D که برای جذب بهینه کلسیم ضروری است نیز باید به مقدار کافی برای کاهش خطر پوکی استخوان وجود داشته باشد، اما پنیر منبع آن نیست.
پنیر فیلا فیلا جدید
کلسیم موجود در محصولات لبنی با کاهش فشار خون، هم در حیوانات و هم در مطالعات اپیدمیولوژیک مرتبط است. مطالعات بالینی معدودی که از محصولات لبنی (مانند پنیر) به عنوان منبع کلسیم استفاده می کنند، اثر کاهش فشار خون را نشان داده اند. توجه به این نکته ضروری است که این مطالعات امکان نسبت دادن اثرات به دست آمده به طور خاص به پنیر را نمی دهد. با این وجود، محققان نقش برخی پپتیدهای پنیر را بر فشار خون حیوانات ارزیابی کرده اند.
نتایج آنها نشان می دهد که چندین پپتید فشار خون را در موش های مبتلا به فشار خون پایین می آورد. این داده ها هنوز در انسان تایید نشده است پنیر ها منابع عالی فسفر هستند. فسفر بعد از کلسیم دومین ماده معدنی فراوان در بدن است. نقش اساسی در شکل گیری و حفظ استخوان ها و دندان های سالم دارد. علاوه بر این، از جمله در رشد و بازسازی بافت ها شرکت می کند. به حفظ pH طبیعی خون کمک می کند. همچنین یکی از اجزای تشکیل دهنده غشای سلولی است.
پنیر فیلا فیلا پیتزا
در مطالعات انسانی مشاهده شده است که مصرف پنیر از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. در میان مکانیسم های عمل پیشنهادی، مواد معدنی موجود در پنیر (عمدتاً کلسیم و فسفر) علاوه بر کمک به معدنی شدن دندان ها، از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند. علاوه بر این، جویدن پنیر ترشح بزاق را فعال می کند و باعث کاهش اسیدیته (افزایش pH) در دهان پس از مصرف غذاهای شیرین می شود و در نتیجه از ایجاد حفره ها جلوگیری می کند.
ارتباط بین مصرف پنیر فیلا فیلا پیتزا و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی متناقض است. مطالعات ارتباط مثبتی بین مصرف پنیر و سطح کلسترول خون، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی و خطر انفارکتوس میوکارد نشان داده است. محتوای اسید چرب کل و اشباع پنیر می تواند تا حدی اثرات مشاهده شده را توضیح دهد.
از سوی دیگر، سایر محققان مشاهده کرده اند که مصرف پنیر نه میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی و نه خطر انفارکتوس میوکارد را افزایش نمی دهد و رژیم غذایی حاوی پنیر نسبت به همان رژیم غذایی حاوی کره بیشتر، کلسترول خون کمتری دارد. در میان مواد فعال هدفمند، ما به کلسیم و باکتری های لاکتیک (برای تخمیر) توجه می کنیم که اثر محافظتی دارند. در حال حاضر، نتیجه گیری در مورد فواید مصرف پنیر در بروز بیماری های قلبی عروقی غیرممکن است.
لازم به ذکر است که این مطالعات به طور کلی بر روی پنیر فیلا فیلا انجام شده و پنیرهای عرضه شده در بازار دارای محتوای چربی متغیر هستند. هر چه میزان چربی پنیر بیشتر باشد، اسیدهای چرب اشباع بیشتری دارد که به افزایش کلسترول خون معروف است.