مخلوط عسل و آب را به خمیر کنجد گرم شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
مخلوط را در ظرفی ریخته و سرو کنید.
حلوا را در صورت عدم استفاده در فریزر قرار دهید.
این دستور العمل ها با حلوا ارده اردکان از دستورالعمل های بالا به راحتی تهیه می شوند.
چه بهتر این است که می تواند توسط کسانی که آلرژی های مختلف مانند عدم تحمل لاکتوز دارند مصرف کنند.
جایگزین های شکر سفید عسل و شربت افرا آن را برای کسانی که حلوا ارده خانگی تصفیه شده یا شکر مصنوعی را در غذاها دوست ندارند، بهتر می کند.
اهمیت فرهنگی حلوا
حلوا در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرده است.
با این حال، محبوبیت آن در خاورمیانه، جنوب آسیا و اروپا است.
آنچه را روزه می گیرند، بیشتر گوشت قرار دهید.
هندی ها برای شیرینی هایی مانند حلوا ارزش زیادی قائل هستند.
آنها اغلب از حلوا در فعالیت های مذهبی و جشن های فرهنگی استفاده می کنند.
انواع مختلفی از حلوا نیز در نقاط مختلف کشور موجود است.ایران را زادگاه حلوا می دانند.
با وجود اینکه این موضوع هنوز مورد بحث است، حلوا در اینجا یک غذای لذیذ محسوب می شود.
می توانید از آن در مراسم های مرسوم مانند عزاداری استفاده کنید.
اسرائیل نیز حلوا را با ارزش می داند.
در آن نقاط دنیا به حلوای تاهینی معروف است.
یعنی حلوای کنجدی که شکل حلوا ارده محلات و با طعمهای مختلف پوشیده میشود.
شکلات و وانیل بر اساس باورهای رایج بهترین انتخاب هستند.
حلوا برای بدن بسیار مفید است.
دارای مواد معدنی و چربی های طبیعی حلوا ارده بدون شکر که عملکرد بدن را تقویت می کند.
حلوای مبتنی بر آفتابگردان به دلیل داشتن فیبر بالا به هضم غذا کمک می کند.
همچنین برای اکسیداسیون بدن، صاف کردن پوست زیبا و درخشان مفید است.
حلوای مبتنی بر آجیل سرشار از ویتامین E است که در بدن برای لذت بردن از سیستم تناسلی سالم، بینایی عالی، سلامت مغز و پوستی درخشان کلیدی است.
برخی از شهروندان یونانی مانند ارتدوکس ها از حلوا به عنوان یک غذای روزه استفاده می کنند.
حلوا یک فرعی عالی بازی می کند
- منابع:
- تبلیغات: