نان نخودچی که جز صبحانه عروس در آذربایجان می باشد

نان نخودچی یکی از معروف ترین دسرهای دنیاست و همه افراد در هر سنی آن را ترجیح می دهند، تهیه بیسکویت آسان است و می توانید دستورهای زیادی مانند کلوچه شکلاتی و وانیلی، بیسکویت 10 دقیقه ای، بیسکویت موز و جو دوسر درست کنید.

آرد نخودچی حاوی مقدار زیادی پروتئین سالم، ویتامین ها و مواد معدنی است، فشار موجود در این دستور عالی است. لطفا در کنار خانواده لذت ببرید.آرد نخودچی 4 1/2 پیمانه
پودر قند 1 1/2 پیمانه
2 قاشق غذاخوری هل آسیاب شده (هل)
1/2 فنجان کره ذوب شده
1/2 فنجان روغن
با پسته و بادام تزئین کنید
بیسکویت را با آرد نخودچی آماده کنید
مواد خشک (آرد نخودچی، شکر، هل) را با هم مخلوط کنید.
کره و کره ذوب شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.
خمیر را بین دو پوسته قرار دهید و در لایه ای به ضخامت 1 سانتی متر پهن کنید.
خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا یخ بزند.


فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید
خمیر را به شکل دایره یا به شکل و اندازه دلخواه برش دهید.
شیرینی ها را روی سینی فر پهن کنید و با دست روی گلبرگ های بادام و پسته را کمی فشار دهید تا تزئین شود.
سینی شیرینی را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر قرار دهید.
قبل از انتقال به ظرف سرو بگذارید تا کاملا خنک شود.

نان های نخودی در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است پخته می شوند، بنابراین وقتی شروع به گذاشتن واحد کوکی در تابه کردید، فر را روشن کنید.

هنگام پخت نان ها، آنها را بدون پوشش نگه دارید تا ترد شوند.
به جای بادام و بادام زمینی، می توانید انواع دیگری از مغزها مانند بادام زمینی مورد علاقه خود را اضافه کنید.
پس از خنک شدن سینی بیسکویت، طعم خاص آن را با چای داغ یا آبمیوه تازه میل کنید.